Καλώς ήρθατε στην επίσημη σελίδα της ομάδας Basket της Εράνης Φιλιατρών.

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Αυστηρή τήρηση του Αρθρου 9 από 1 Ιανουαρίου 2020

Σε αυστροποίηση στη εφαρμογή του Άρθρου 9 περί αναβολής των αγώνων προχωρά η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μετά από άρνηση σωματείων να συναινέσουν στις προτάσεις της για τον Προγραμματισμό των αγώνων όλων των Πρωταθλημάτων, που αναβλήθηκαν χωρίς την ευθύνη των σωματείων.

Συγκεκριμένα η ενημερωση που απέστειλε η Διοργανώτρια προς τα σωματεία αναφέρει:....

"Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων στην προσπάθεια που καταβάλει για τον Προγραμματισμό των αγώνων όλων των Πρωταθλημάτων, που αναβλήθηκαν χωρίς την ευθύνη των σωματείων, αντιμετωπίζει την άρνησή τους να συναινέσουν στις προτάσεις της, για τον εκ νέου ορισμό των αγώνων.

Επειδή βρίσκονται σε εξέλιξη τα Πρωταθλήματα Α1 - Α2 Κατηγορίας Ανδρών – Κορασίδων & Β΄ Φάση Παίδων και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των σωματείων είναι Σάββατο και Κυριακή, σας γνωρίζουμε ότι, από 01/01/2020, θα ισχύσει ΑΥΣΤΗΡΑ, το αρθρ. 9 (ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ), των Ειδικών Προκηρύξεων όλων των Πρωταθλημάτων.
Στο αρθρ. 9 προβλέπεται η διεξαγωγή των αγώνων, που για οποιοδήποτε λόγο, αναβλήθηκαν, σε 11 ημέρες Τετάρτη. Δίνεται επίσης η δυνατότητα στα ενδιαφερόμενα σωματεία, να προτείνουν ημερομηνία διεξαγωγής του αναβληθέντος αγώνα, με δική τους κοινή απόφαση μέσα στο χρονικό διάστημα των 11 ημερών."